Waarom Go Smart Automotive Repair?

DUURZAAMHEID

De leden van Go Smart Automotive Repair hebben allemaal het label ‘Duurzaam Repareren’ behaald.

Als netwerk vinden we dat afval vermijden de beste manier is om met afval om te gaan. Het gaat erom alternatieven te vinden voor producten die afval met zich meebrengen.

Duurzaamheid zit voor ons niet alleen in het ecologische aspect, maar ook in de aanpak van onze businessrelaties. Wij willen als netwerk duurzame relaties uitbouwen waaruit iedereen voordelen kan halen: ervaring, vertrouwen en kennis bouw je alleen op in een langdurige samenwerking.

KWALITEIT

Go Smart Automotive Repair aanvaardt enkel leden in zijn netwerk die voldoen aan bepaalde kwaliteitsvoorwaarden.

Hoe doen wij dit?

  • Alle leden moeten in het bezit zijn van het label Eurogarant, Avicar Plus of Kiwa Pro

  • Elk lid moet slagen voor een praktische audit op maat, uitgevoerd door CED dat als externe partij fungeert.

 

SNEL HERSTELLEN

We maken optimaal gebruik van de nieuwste technieken, zodat we uw wagen bij schade snel en efficiënt kunnen herstellen.

Indien mogelijk bieden we zelfs One Day Repair: herstelling op dezelfde dag. U brengt uw wagen binnen en hij wordt volledig hersteld op dezelfde plaats door één persoon. Vaak kunt u zelfs wachten in onze wachtruimte terwijl we uw voertuig herstellen. De Wifi en koffie krijgt u er gratis bij.

 

SPECIALITEITEN

Go Smart Automotive Repair heeft verschillende specialiteiten waarmee we u kunnen helpen om schade aan uw voertuig professioneel te herstellen.

Heeft u bijvoorbeeld een vloot met zowel personenwagens, lichte bedrijfswagens en vrachtwagens, dan kunnen wij die als centraal contactpunt (single point of contact) allemaal herstellen.

We zorgen ervoor dat de Go Smart-herstellers opleidingen krijgen zodat ze up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en hersteltechnieken.

 

KWALITEITS­PRODUCTEN

Al onze leden gebruiken de premium producten van onze partner ‘BASF Coatings Services’, die garant staan voor kwaliteit.

Dankzij het partnership met BASF Coatings Services kunnen we ook werken met producten die gecertificeerd zijn volgens het ‘biomass balance’ principe van BASF. Ze zijn geproduceerd met een combinatie van fossiele grondstoffen en hernieuwbare – meer duurzame – grondstoffen.

Wij zijn het eerste schadeherstelnetwerk in België waarvan alle leden zijn overgeschakeld naar deze producten. Zo dragen we ons steentje bij tot een vermindering van de CO2-uitstoot. Ook u maakt via Go Smart dus een duurzame keuze voor het herstel van uw wagen.

 

ERKEND DOOR UW VERZEKERING

Al onze leden beschikken over de nodige erkenningen bij de grootste verzekeraars van het land. Ze kunnen u dus telkens bijstaan met de schade aan uw wagen, of u nu in uw recht bent of niet.

Kom gerust langs na een ongeval. We helpen u graag verder!

Erkenningen

 

VERVANGEND VERVOER

Voor de tijd dat uw voertuig binnen moet voor herstelling, kunnen we u voorzien van vervangend vervoer. We hebben zowel bestelwagens, personenwagens als elektrische fietsen ter beschikking die u probleemloos naar uw bestemming brengen.

Transporteurs kunnen tijdens de hersteltijd een trekker en/of trailer huren tegen aantrekkelijke prijzen.

 

HERSTELLINGEN ALLE MERKEN

Wij zijn klaar voor de toekomst! Kom met een gerust hart bij onze herstellers langs met uw elektrische of hybride wagen. Al onze leden zijn gekwalificeerd om alle merken en modellen te herstellen.

Merken